Cheerleadingskor,
kläder och accessorarer
Aktiva cheerleaders behöver bra skor
– Nfinity är världens mest använda
cheerleadingskor
Av cheerleaders - för cheerleaders! Nfinity ceerkeadingskor är framtagna speciellt för tjejer. Den kvinnliga kroppen är byggd som ett "V", till skillnad från den manliga kroppen. Nfinity har designat cheerleadingskorna så att de tar upp alla krafter från hopp och studsar samtidigt som de ger stöd, balans och hjälper "basarna" att få ett bra grepp om sina "flyers" fötter. En förutsättning för att nå toppresultat i tävlingar. Alla Nfinity cheerleadingskor är vita och väldigt snygga.

Cheerleadingskor.se har en enkel idé: Alla skall ha råd med de bästa skorna. Därför har vi Sveriges lägsta priser - och extra låga för klubbar som samordnar sina inköp.
  Erbjudande

Cheerleadingskor.se har en enkel idé:
Alla skall ha råd med de bästa skorna och byta skor minst en gång per år för att förebygga skador. Därför har vi Sveriges lägsta priser Nfinity cheerleadingskor, Evolution, Venegeance, Gameday och Defiance - och extra låga för klubbar som samordnar sina inköp. Vi vet hur alla cheerleadingklubbar sliter med att få ekonomin att gå ihop. Kläder, skor, tävligar och resor kostar mycket pengar.

Räkna med cirka 10 dagars leveranstid.

Har du frågor? Ring Jens på 0707998800 eller maila jens@cheerleadingskor.se

Hämta Beställningsformulär här!